Vritomartis, Kreta (Hellas)

Det hyggelige familiedrevne hotellet Vritomartis ligger vakkert til på et høydedrag ved Kretas sørkysten med utsikt over havet. Høye fjell danner et majestetiske bakteppe til hotellet som består av flere lave, hvitkalkede bygninger, spredt utover en frodig hage med palmer og et flott bassengområde.

Ukesbasis

  • Vritomartis, Kreta Naturistreiser
  • Vritomartis, Kreta Naturistreiser
  • Vritomartis, Kreta Naturistreiser
  • Vritomartis_Hellas

Hotellet har både svømme- og barnebasseng, samt solsenger og parasoller. I baren ved bassenget kan man kjøpe lunsj og småretter. I hovedrestauranten serveres det frokost- og middagsbuffet. Ønsker du et avbrekk fra soling og svømming er det både en tennis- og volleyballbane her, eller ta en runde boccia eller bordtennis. I tillegg finnes det et felles TV-rom og en liten kiosk. Det er musikalsk underholdning tre kvelder i uken.

Det er cirka syv hundre meter fra hotellet til nudiststranden. Her er det en liten snackbar samt dusj og toaletter. Hotellet arrangerer gratis transport til stranden, samt til den nærliggende lille fiskelandsbyen Hora Sfakion, hvor det er flere butikker og hyggelige tavernaer.

Vritomartis har til sammen 85 rom, hvorav 42 ligger i hovedbygningen og 43 er fordelt på åtte bungalower. Rommene har utsikt mot fjellene eller havet. Daglig rengjøring og skifte av håndklær. Sengetøy skiftes annenhver dag.

  • Standard dobbeltrom i hovedbygningen: Dobbeltseng, bad med dusj, hårtørrer, kjøleskap, satellitt-TV, safe, aircondition, balkong eller terrasse. Maks to personer.
  • Standard dobbeltrom i bungalowene: Dobbeltseng eller to enkeltsenger, bad med dusj, hårtørrer, kjøleskap, satellitt-TV, safe, aircondition og terrasse. Maks tre personer.

Ønsker du å tilbringe ferien her må du være tidlig ute. Her blir det fort fullbooket.

Bestilling - Standard