Vera_Playa_Spania

Vera Playa Club Hotel, Vera (Spania)

Vera Playa Club Hotel er et firestjerners naturisthotell som ligger direkte på stranden, ved Costa Almeria i sørøstlige hjørnet av Spania. Klimaet her er blant det varmeste og tørreste i Europa, noe som bidrar til å gjøre Vera Playa til en populær naturist destinasjon vår, sommer og høst.

Ukesbasis

  • Vera Playa Spania naturistreiser
  • Vera Playa Spania naturistreiser
  • Vera Playa Spania naturistreiser

Hotellet ligger i Vera Playa naturistsone. Det som gjør dette området unikt er at det ikke er et senter, men en naturistsone som ikke er avgrenset fra omverdenen. Ingen klubb, firma, organisasjon eller annet eier eller kontrollerer hele sonen, som også inkluderer offentlige veier og strandpromenaden.

Vera Playa Club Hotel har en høy standard. Nedenfor hotellet ligger en to kilometer lang sandstrand, som er populær for barnefamilier. Bassengområdet omfatter svømmebasseng, sklie for barna og jacuzzi. I tillegg er det om vinteren et oppvarmet innendørsbasseng. Hotellet har et eget område for barn, med lekeapparater og klatrestativ. Ved hotellets lobby ligger det en pub.

Restauranten på Vera Playa serverer frokost- og middagsbuffeter. Halvpensjon eller bare middag kan bestilles av gjestene som bor i studio eller leiligheter. Lunsj kan kjøpes på uterestauranten ved stranden.

Det er organiserte aktiviteter hver dag, f.eks. gymnastikk, bordtennis, dart, skyting med luftgevær, volleyball og vannpolo. Man kan leie windsurfingsutstyr, padlebåter og sykler. For barna finnes det miniklubb hvor det tilbys flere ulike aktiviteter. Terrassen rundt svømmebassenget er belyst om kveldene. Her arrangeres det disko, flamingoshow, dansekonkurranser, kabareter og konkurranser.

Hotellet består av 146 dobbeltrom, 19 enkeltrom, 84 studioleiligheter, 31 leiligheter og 2 suiter.

  • Hotellrom: To enkeltsenger, bad med dusj, hårtørrer, satellitt-TV, telefon, minibar, safe (mot tillegg), takvifte, aircondition og terrasse eller balkong med bord og stoler. Maks to personer.
  • Studio: Dobbeltseng og enkel sovesofa, kjøkkenkrok, bad med dusj, hårtørrer, satellitt-TV, telefon, minibar, safe (mot tillegg), takvifte, aircondition og terrasse eller balkong med bord og stoler. Maks tre voksne eller to voksen og to barn.
  • Leilighet: Separat soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger, oppholdsrom med enkel sovesofa, kjøkkenkrok, bad med dusj, hårtørrer, satellitt-TV, telefon, minibar, safe (mot tillegg), takvifte, aircondition og terrasse eller balkong med bord og stoler. Maks tre voksne eller to voksen og to barn.

Bestilling - Standard