Riva Bella, Korsika (Frankrike)

Riva Bella har helt siden starten for over 50 år siden vært et yndet feriested for naturister for både stor og små.  Riva Bella har en lang tradisjon på gjestfrihet og trivsel noe som belønnes i at gjester kommer tilbake år etter år.

Riva Bella ligger på nordøst kysten av Korsika, omkring 60km sør for Bastia.
Øya er kjent for sin ville natur og sitt flott naturlandskap, og er et ettertraktet turistmål. 1 000 km kyst med strender, bukter og viker og krystallklart vann har gitt Korsika kallenavnet «Skjønnhetens øy».

For deg som er fristet av naturisme er Riva Bella et godt sted å begynne.
Riva Bella ligger langs stranden, som er vernet og delvis urørt, hele område er godt tilpasset enslige, par og familie som ønsker en rolig og avslappet ferie.

Ukesbasis

  • Riva Bella Korsika
  • Riva Bella Korsika
  • Riva Bella Korsika
  • Riva Bella Korsika
  • Riva Bella Korsika

Saltvannsinnsjø, sanddyner, stand eller fjell… Riva Bella byr på variert natur…
Ønsker du deg ekte natur og autentiske opplevelser? Riva Bella er kjent for sin naturlige skjønnhet, 70 hektar med vernet natur langs kysten, en mosaikk av landskap og urørte områder du man kan rusle rundt, slappe av og samle krefter…
Innsjøen Terrenza er vernet, og har en rekke ville arter, både dyr og planter, og stoppested for mange trekkfugler. Et variert og fargerikt liv som kan observere hele året igjennom. Terrenzana er en saltvannsinnsjø, og er derfor fri for mygg.

Naturisme er ikke noe som kan forklares, det må oppleves!
På stranden, med utsikt mot havet…
På Riva Bellas bar/restaurant på naturiststranden kan du ta et glass eller nyte korsikanske spesialiteter med utsikt mot havet…

Riva Bella har sitt eget Thalasso senter (kun to på Korsika), med godt utvalg av behandlinger og dyktige behandlere.

Boenhetene ligger fint til i naturen og godt skjermet for vind og sol, langs stranddynene.

  • Oriente (29 m²): Rom med kjøkkenkrok, bad med dusj, et soverom og terrasse med terrasse møbler. Maks to personer.
  • Alba (25 m²): Rom med kjøkkenkrok, bad med dusj, et soverom og terrasse med terrasse møbler. Maks to personer.
  • Mini Villa Odna (45 m²): Oppholdsrom med sovesofa, godt utstyrt kjøkken, bad med dusj, og terrasse med bord og stoler. Ligger fint til like ved stranden. Maks fire personer.
  • Villa Baradisu (38 m²): Oppholdsrom med sovesofa og godt utstyrt kjøkken, bad med dusj, et soverom med dobbeltseng og  stor terrasse med bord og stoler (ca 20 m²) . Ligger fint til like ved stranden. Maks fire personer.

Bestilling - Standard