Cap D'Agde, Frankrike

Village Naturiste Cap d’Agde (Frankrike)

Village Naturiste Cap d´Agde er verdens største naturistsenter med plass til cirka 25000 gjester i høysesongen. Den store naturistlandsbyen ligger ved en langstrakt strand, mellom Montpellier og Narbonne – cirka to og en halv time med bil fra Marseille. Her kan du gjøre så og si alt naken; handle, gå til frisøren, ta ut penger i minibanken og selvfølgelig sole deg.

Ukesbasis

  • CapDagde_Frankrike - naturistreiser
  • CapDagde_Frankrike - naturistreiser
  • CapDagde_Frankrike - naturistreiser

Naturistlandsbyen er familietilpasset og har en ideell beliggenhet ved en tjue kilometer lang finkornet strand, hvorav cirka to kilometer er forbeholdt naturister. Landsbyen inkluderer både havn og marina, campingområde, leilighetskomplekser, hotell, kafeer, restauranter, barer, supermarkeder, bakerier, minibank og apotek. Området har flere svømmebasseng og på stranden kan man leie solsenger, parasoller og seilbåter. Cap d’Agde er et paradis for naturister og et unikt reisemål.

Vi tilbyr  studio, leiligheter og Villa i områdene Heliopolis, Helio Village, Port Nature, Port Nature Village, Port Ambonne, Port Soleil og Port Vénus. Leilighetene er små, og noen slitt, men vi har også leiligheter med høyere standard. Det blir skiftet sengetøy og håndklær hver uke. Leilighetene må rengjøres før hjemreise.

  • Studio: Dobbeltseng som kan slås opp (skapseng), kjøkkenkrok og bad med dusj. Balkong eller terrasse. Maks to personer.
  • Leilighet: Dobbeltseng som kan slås opp (skapseng), enkeltsenger, kjøkkenkrok og bad med dusj. Balkong og terrasse. Fra to til fire personer.

Vi kan tilby andre type rom, be om pris. Våre priser er kun veiledende, og vil bli bekreftet ved bestilling.

Bestilling - Standard