Naturist Angel Club Hotel, Rhodos (Hellas)

Naturist Angel Club Hotel ligger på nordkysten av den greske øya Rhodos, cirka tyve minutter med bil fra øyas hovedstad, Rhodos by.

Hotellet har en unik beliggenhet, og tilbyr fasiliteter av høy standard for sine gjester. Det hyggelige bassengområdet har både solsenger, parasoller, en stor jacuzzi med plass til syv personer og utendørs bar hvor du kan nyte forfriskninger, drikke og snacks.

Ukesbasis

En kort spasertur fra hotellet (cirka seks hundre meter), ligger nærmeste strand, bestående av små, runde steiner. Her tilbys gratis solsenger for hotellets gjester. Late dager under den varme middelhavssolen er det perfekfte tidsfordrivet på Rhodos-ferien.

Andre fasilitetene inkluderer frokostrom hvor det serveres buffet hver morgen, bar, TV- og spillrom med biljardbord og brettspill, á la carte restaurant og døgnåpen resepsjon. Det er gratis Wi-Fi i fellesområdene. Alle rommene har et lite kjøleskap. Hotellets bar er det ideelle stedet å møtes for en kopp kaffe, et lett måltid eller en drink før man drar inn til Rhodos by for middag. Om kvelden er det underholdning med karaoke, musikk og disco. I Rhodos by er det akvarie, kasino, shoppingområder og mange barer, restauranter og klubber. Den lokale bussholdeplassen ligger rett ved hotellet.

Rhodos er den fjerde største av de greske øyene, og en av de vakreste, så du bør absolutt benytte anledningen til å utforske øya på egen hånd. Det er ikke bare den naturlige skjønnheten øya kan friste med, men også mange monumenter, kirker, fjellandsbyer og fantastiske strender. Du kan leie en bil i resepsjonen og oppdage øyas attraksjoner i ditt eget tempo.

Priser og betingelser

Sesong Antal Personer Rom Rom
Utsikt mot havet
Rom
Utsikt mot bassenget
20.04.22-23.10.22 1 person i eget rom 5520 5 955 7 425
Pris per person i delt dobbeltrom 3450 3850 4750

Prisen inkluderer opphold i en uke og inkluderer frokost.
Tillegg for halvpensjon kr 250,- per person per dag.

SPESIALTILBUD
Bo 14 betal for 12 netter /Bo 21 betal for 16 netter

Bestilling - Standard