Grottamiranda (Italia)

Naturistsentret Grottamiranda ligger i Puglia distriktet sørøst i Italia. Puglia er et spennende distrikt med flott natur, oliven og pasta produksjon og lange strender. Du er langt fra masseturismen og her kan du nyte det gode liv. Stedet er et familiedrevet hotell med svømmebasseng, hage med sitrusfrukter og komfortable leiligheter.

 

Ukesbasis

Grottamiranda ligger  bare ti kilometer fra flyplassen, og ligger blant olivenlunder på landsbygda. I nærheten av naturreservatet Torre Guaceto, hvor fiske er et populært tidsfordriv og 7 km til en naturiststrand med sin 3,5 km kystlinje.

Sentret er åpent fra 1. april til 15. november. Grottamiranda tilbyr forskjellige rom typer for to og seks personer, alle med TV, t-kjøkken og WiFi. Hver leilighet har egen terrasse med grillfasiliteter. Det er også leilighet med et mesanin nivå egnet for familier. På stedet er det et svømmebasseng, trenings trener, massør og matlagingstimer.

Å utforske Puglia-regionen er en fascinerende opplevelse, og gir deg mulighet til å fordype deg i den lokale kulturen. Her kan du nye ferien i avslappende omgivelser omgitt av oliventrær.

Bestilling - Standard